PRAKTISCHE GEGEVENS CURAÇAO: JOY OF NATURE FEB

Omvang
8 dagen op Curaçao
Tijd
naar programma van de week
Duur
Het 6 daagse programma start op maandag ochtend en stopt zondag middag, met tussentijds een vrije dag om willemstad te bezoeken.
Aanvang
feb. 6 aanreis dag tot feb 14 afreis dag (aankomst 15 feb. in NL) 2022, data 2023 volgen.
Lesgeld
1650,00 euro Hieronder vallen je transfers, verblijf, cursus, excursies, vervoer op het eiland en de gezamenlijke maaltijden voor 7 dagen. Niet inbegrepen zijn: Vlucht en alcoholische drankjes.
Vooropleiding
Welkom na de Healing opleiding en tijdens of na de Reading opleiding en tijdens of na de opleiding tot Natuurkracht of Hara Coach
Certificaat
Deze reis is ook stage plek voor de Masters/ Advanced Intuïtie & Natuurkracht trainer/ coach opleiding
Toetsing
Voldoende deelname

Curaçao: Joy of Nature

Elke intuïtie reis biedt de gelegenheid je intuïtie verder te scherpen en nieuwe heilzame inzichten op te doen.

https://vimeo.com/540703482
Ervaar de kracht van je eigen intuïtie en de uitbundige natuur als inspirator, vreugdevolle vriend en humoristische raadgever en leer jezelf kennen als natuurkracht coach.

Je arriveert op zondag middag/avond. Voor vervoer van en naar het vliegveld wordt gezorgd.
Je verblijft in gezamenlijke appartementen met kamers op twee persoons basis, upgrades naar een 1 persoons kamer is beperkt mogelijk, de meerkosten bedragen 40 euro per nacht.

De Kosten van de Curaçao 8-daagse, bedragen 1650,– euro.
Hieronder vallen je verblijf, de cursus kosten, excursies, vervoer op het eiland en de gezamenlijke maaltijden voor 7 dagen. Je vlucht, alcoholische drankjes en de maaltijden op je vrije dag zijn niet inbegrepen.

De vegetarische maaltijden verzorgen we zoveel mogelijk gezamenlijk.
Samenstelling en inkopen vallen onder leiding van de onvolprezen kok Christine, met dieetwensen wordt rekening gehouden.
De training zelf bestaat uit 6 dagen, op 7 dagen worden de maaltijden verzorgd.
Tussentijds is er een dag vrij te besteden waarop je zelf voor lunch en diner zorgt. De eerste en laatste dag is er voldoende gelegenheid om rustig te kunnen aankomen en vertrekken.

Deze (h)eerlijke verdiepingsweek op een van de mooiste en fijnste tropische parels van het Caribisch gebied, maakt het je makkelijk je onder te dompelen in de vreugde van de natuur en zo vanuit een hoge trilling effectief aan je energie en coaching vaardigheden te werken.

Curaçao:

Curacao is een heerlijk eiland, de vreugde en het plezier stralen er van af.
De allermooiste periode is kort na de regen tijd (december)
Daarna zijn de temperaturen in januari en februari erg aangenaam, er staat een windje en het eiland is groen en in bloei.
Vooral de westpunt van het eiland waar we verblijven is magisch.
De kracht van de natuurwezens vertaald zich direct in de schoonheid van de onderwaterwereld de prachtige kuststrook, met zijn opspattende water en de natuurparken waarin rond die tijd de orchideeen bloeien.

Voor je opleiding tot Advanced Intuïtie & Natuurkracht Coach, kun je Curaçao als stage plek kiezen.
Advanced Intuïtie & Natuurkracht Coach: eindopdracht en stage