Intuïtie, Natuur en Levenskracht in Preau, Frankrijk

Intuïtie, Natuur en Levenskracht
in ‘Preau’ Frankrijk

Persoonlijk ontwikkelen in de prachtige natuur van Preau.

Za. 5 juni tot za. 12 juni 2021 (let op ! data ivm franse maatregels gewijzigd)

Waar is de levensenergie, je levenslust, je gemak, je enthousiasme en plezier gebleven?

Gun jezelf de tijd om te ontspannen en los te laten wat je beklemt, zodat je levensplezier weer ruimte krijgt.

Als je wil veranderen neem er de tijd voor en als je wil verbeteren neem dan de ruimt

Een (h)eerlijke verdiepingsweek op een van de mooiste en fijnste plekken van Frankrijk, maakt het je makkelijker, om je energie weer te hervinden.

Ondersteund door professionele begeleiding met een afwisselend programma om jezelf te hervinden en intuïtief te ontwikkelen in en met de natuur.

Wat kun je verwachten

Het programma biedt je de mogelijkheid om je intuïtie actief te maken in je leven. Je leert in relatie tot jezelf, elkaar en de natuur jezelf weer beter kennen en je moeiteloos opladen.

Creatief, meditatief, intuïtief en praktisch.

Elke dag van deze week brengt je praktische oefeningen die je thuis kunt toepassen, ook in de vaak uitdagende omstandigheden van je dagelijkse leven. We oefenen intuïtie, contactvol blijven, eigen ruimte bewaren en spelen met de kracht en wijsheid van de natuur. Je scherpt je intuïtie door natuur contact, werkt creatief met gevonden voorwerpen, hout en steen en je bezoekt krachtplekken in de Morvan, om op te laden. De hoge energie maakt dat je verborgen kwaliteiten worden (her)ontdekt.

De natuur is een geweldige spiegel voor alles wat in ons leeft. Je leert de natuur kennen als energetisch veld en raadgever.

Zo helpt je eigen intuïtie en de krachtige omliggende natuur je richting te geven aan leven vanuit je hart.

Voor wie

We leven in een veeleisende wereld, waarin ons gevoel van welzijn in gezondheid, relaties en werk onder druk kunnen staan. Met intuïtie, natuur en levenskracht ontdek je jouw rijke binnenwereld. Een wereld die je uitnodigt tot meer eigen inbreng in je leven en positieve invloed op je omgeving.

Je weet ergens wel dat je licht bent, spiritueel bent, meer dan een lichaam met gewoonten en patronen, maar hoe kom je weer in die lichte sfeer van plezier en ontspanning? Het antwoord is jezelf weer op een hoger energie niveau te brengen. We bieden je oefeningen waarbij je met de hoge energie van de natuur, je weer moeiteloos kunt afstemmen op je innerlijke leiding.

Wat vonden de cursisten / testimonials

‘Ik ben naar Preau gegaan omdat de gedachte hieraan me blij maakte…. en ik heb genoten. Wat een ontspanning, wat een fijne steun van Peter en Christine. Op de juiste manier kreeg ik erkenning. Ik voel me gezien en ging vanzelf open.’ -Wil-

‘Het is gewoon een fantastische week op een magische plek, gegeven door prachtige mensen. Dit moet je mee maken, omdat het je zoveel laat ervaren, openen & inzien.’        -Annemarie-

‘Wat een bijzondere plek, het eten is heerlijk vers en je proeft de liefde waarmee het geproduceerd en bereid is.’  -Margreet-

‘Een heerlijke week om te leren voelen en de natuur als hulpbron te ervaren’ -Veronique-

‘Dit is een cadeau aan jezelf. De natuur is krachtig en zet veel in werking. Even één week jij en de natuur.’ -Cindy-

‘De natuur geeft zo’n duidelijke spiegel en ondersteunt het proces in een coaching op een fantastische manier’ -Linda-

– deze week kreeg in 2019 een gemiddelde waardering van 9,2 –

Uitdaging & Samenwerking

Bij jezelf en je ontdekkingen blijven is een hele uitdaging.
Deze week gaat niet alleen over de wijsheid van de natuur ontmoeten, het gaat ook om haar kracht blijven voelen als we worden uitgedaagd. Zo kun je ook thuis de waarde van je ontdekkingen  toepassen.

Prijs van de week

Naast je verblijf betaal je 395 euro voor de cursus dagen.
Cursisten van Intuïtieve opleidingen Rotterdam die deze week ondersteunen* betalen 295 euro,
(*vier dagdelen ben je dan dienstbaar aan de processen van anderen met healing, en/of reading, en/of coaching)

Kijk op: www.Preau.nl voor de verblijfsmogelijkheden.