Natuurweekend Advanced oktober

Natuurweekend Advanced Natuurkracht Trainer/Coach

Vanzelfsprekend jezelf zijn!

Op 15, 16 en 17 oktober 2021, drie heerlijke dagen Intuïtie & Natuurkracht Coaching. Dit weekend gaan we de energie van de oogsttijd op diepere niveaus onderzoeken. Afronding en rijping, wat heb je allemaal al verzameld. Wie ben je als je via de ogen van de natuur achterom kijkt,..daarbinnen zit het nieuwe, het zaad voor de toekomst besloten. Hoe wijst de natuur je op dat wat je wil overbrengen, wil delen, hoe kijkt de natuur samen met jou vooruit ? Dit is de teacher in jou die het licht wil zien en stem wil krijgen, daar maken we ruimte voor. Het is een nieuwe missie en levens invulling die in je groeit

Voor elke coach en trainer geldt dat er een eigen natuurlijke magische kracht te ontdekken is, waarin we vanzelfsprekend de wereld beïnvloeden, in lijn met onze wezenlijke bedoeling.
Dat maakt je een betere trainer en coach en verrijkt letterlijk je leven.

Verblijf

Het verblijf is in huislijke sfeer in Sliedrecht. Er is beperkt mogelijkheid tot overnachten. Neem hierover even contact op en breng je eigen slaapspullen mee, matrassen zijn veelal aanwezig. We werken met de elementen, dus als het warm is neem zwemspullen mee en als het nat is regenkleding. Goede schoenen die vies mogen worden en het is fijn om je in laagjes te kleden, want we zijn veel buiten.

Inschrijven

Klik hier om opties te kiezen  Wil je graag 1 of 2 dagen deelnemen, laat dan even weten welke dagen je komt.

Dit weekend is ook onderdeel van de opleiding Advanced / Masters Natuurkracht Trainer/ Coach

Het Advanced programma is de volgende stap en het vervolg op de opleiding tot Intuïtie & Natuurkracht Coach. Ook tijdens de Hara Coach opleiding kan je deelnemen aan deze opleiding.  De omvang is 18 lesdagen, 3 intervisie en 9 stage dagen in 2 jaar (max 4 jaar). Voor meer informatie klik deze link Advanced Intuïtie & Natuurkracht Trainer/ Coach – Intuitief.

Je bent van harte welkom en als er nog vragen zijn mail ons dan gerust op infuitief@gmail.com