Online Cursus

Intuïtie & Oorspronkelijke Kracht 

Krijg meer liefde voor je eigen stijl, inzicht in wat je beperkt en leer hoe je oude belemmeringen met liefde en gemak kunt loslaten, zodat je levensplezier weer ruimte krijgt en kan stromen.

Wat je leert

We werken stelselmatig met drie componenten die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn:

1) Bewustzijn: Je bent een groeiend wezen in bewustzijn. Voor de groei van je bewustzijn kiezen, maakt dat je je leven weer in de hand neemt en makkelijker keuzes kunt maken, stopt met dwalen.
Je ontdekt hoe je bewustzijn weer de ruimte geeft.

2) Systeem: Je bewoont als wezen een prachtig energielichaam, dat een complex en fijngevoelig systeem bevat met daarin onder andere aura lichamen, chakra’s en energie koorden, dat systeem bevat ook je oude programma’s.
Dit energiesysteem vraagt aandacht en onderhoud om te kunnen groeien. We leren je graag hoe.

3) Energie: Je bent hier op aarde met een wezenlijk doel en richting. Hoe dichter je bij deze doelen bent, des te sterker ervaar je je oorspronkelijke stralende liefdevolle energie en de bijpassende unieke richting in je leven.
We leren je jouw energie te verhogen en zo je doelen te herkennen en liefdevol en krachtig richting te geven aan je leven.

 De cursus omvat

  • 8 modules met elk rond de 75 en 115 minuten film- of geluidsopname
  • Elke 3 weken een nieuwe module
  • Geschreven lesstof (te downloaden)
  • Een integrerende live sessie van 1,5 uur (zelf in te plannen)
  • Toegang op computer en telefoon
  • Een jaar lang toegang tot alle lesstof
  • Toegang tot de community intuïtief leven en oorspronkelijke kracht, met live meditaties en de mogelijkheid uit te wisselen met mede studenten.

197,-  btw vrijgesteld

Je trekt aan wat bij je past, je straalt en zet betekenisvol je kwaliteiten in!

 Je ervaart jezelf, ook in relatie tot de ander.

✓ Je ontdekt de rol van eigenwaarde als bepalende groeifactor en hoe je dit zelf kunt beïnvloeden.

✓ Je herkent je intuïtie en bent in staat om met grotere helderheid naar je eigen situatie en je omgeving te kijken.

✓ Je begrijpt hoe vertroebeling is ontstaan in je systeem en je bevrijdt jezelf van oude emoties, ervaringen en overtuigingen.

✓ Je wordt je bewust van je energie, je aura, je chakra’s en oefent met stromen, opladen en ontladen.

 

✓ Je ervaart ruimte en liefde voor je eigen uniek zijn en (her)ontdekt je oorspronkelijke kracht en kwaliteiten.

✓ Je herkent je essentie, zodat je meer je vrije zelf kunt zijn.

✓ Je ervaart de kracht van meditatie, visualisatie en harts-energie.

✓ Je kunt technieken toepassen om je gevoeligheid te trainen en te beschermen.

✓ Je komt in contact met je wezenlijke thema’s, je levensmissie, innerlijk kind en innerlijk coach. Je maakt kennis met je eigen helende kracht.

Voor wie

Met de Intuïtie basisopleiding start de reis naar jouw rijke binnenwereld, een wereld die je uitnodigt tot meer eigen inbreng in je leven en positieve invloed op je omgeving.

  • Deze opleiding is geschikt voor jou, als je vanuit een combinatie van inzicht en energiewerk, je eigen Intuïtie en Oorspronkelijke Kracht wilt verrijken en bekrachtigen. Verhelderend en praktisch toepasbaar.
  • De overdracht van de lesstof vormt zich via een open verbinding met je eigen bron, ook binnen de online modules.

 Modules

Module 1. Energiestromen & Liefdevolle Kwaliteit
Je maakt kennis met je energiesysteem en leert energiestromen vanuit de aarde en de kosmos. Hierbij ervaar je hoe het is om je ruimte te vullen met een liefdevolle kwaliteit.

Module 2. Groei, Eigenwaarde & Meditatie
Je vindt uitleg over de weg van groei, van overleven naar het leven vieren, naar authenticiteit en naar de magische wereld. Hierbij is je eigenwaarde een bepalende groeifactor. Meditatie helpt je om rust en ruimte voor je zelf te vinden.

Module 3. Aura en Chakra’s
Je leert je energiesysteem, ofwel je aura en chakra’s, kennen en beheren. Je vergroot je bewustzijn over de werking van plaatjes, overtuigingen en koorden. Daarnaast zijn er oefeningen om de voet- en onderste chakra’s te ervaren en te openen, zodat je meer levensenergie en vertrouwen kunt toelaten.

Module 4. Aura en Chakra’s in balans
Hier nodigen we je uit om de bovenste chakra’s te verkennen. De module sluit af met een uitgebreide chakra-balancing. Op de geluidsopname is een aangepaste versie voor 1 persoon, in de geschreven lesstof vind je beschreven hoe je elkaar een chakra-balancing geeft.

Module 5. Enneagram I & II
In deze twee modules neemt Floor je mee op een reis door de persoonlijkheidstypen van de menselijke aard, volgens de visie van het Enneagram. De oefeningen van het Enneagram helpen je om door de sluiers heen te bewegen, om inzicht te krijgen in beschermingsmechanismen of programma’s die door je leven gevormd zijn en als vanzelf draaien. Het is een manier om rechtstreeks in contact te komen met je essentie. In deze reis gaat het om voelen hoe je programma’s voor jou werken, hoe je er doorheen kunt bewegen en hoe het is je essentie te zijn.

Module 6. Innerlijke kind & Coach
Je krijgt inzicht in het concept van het innerlijk kind en je ervaart het effect van een liefdevolle innerlijke coach. Je leert de stappen om je eigen energie weer te verzamelen en om energie van anderen die bij jou terecht is gekomen, weer terug te geven. Je leert energie-koorden schoon te maken. Tegelijk wordt helder waarom verstoringen ontstaan en wat dit te maken heeft met je wezenlijke thema’s.

Module 7. Helende kracht en Kwetsbaarheid
Je maakt contact met je innerlijke kwetsbaarheid en je ervaart het vermogen om ja of nee te zeggen. Dit is belangrijk voor de zorg van je eigen ruimte en om te merken wat bij je past of niet. De meditaties en oefeningen inspireren je om zelf, vanuit je oorspronkelijke kracht, je leven te gaan beïnvloeden.

Lesdag: onderdeel van het online programma is één integrerende live sessie van 1,5 uur in Sliedrecht. De oefeningen van deze sessie helpen je de online lesstof te integreren en je maakt kennis met je healing-energie.

Oorsprong van de lesstof

De oorsprong van de lesstof berust op de oeroude oosterse leer van de werking en zorg voor ons energiesysteem, de auralichamen en de chakra’s.
Binnen de opleidingen wordt dit gecombineerd met meer actieve westerse methoden, zoals: ademtechnieken, begeleide meditatie en visualisaties, doorontwikkeld aan de Berkeley University U.S.A.
Deze methode raakt je in de ziel en geeft je, naast inzicht, ook de nodige praktische tools om je leven vorm te geven.

Dat werkt bij iedereen op eigen wijze.

Docenten

Peter Arend de Winter, Christine Snoeijer en Floor Snoeijer zijn al meer dan 20 jaar docent op het gebied van intuïtieve ontwikkeling en aura healing, reading en energetisch coachen. Naast het werk als docent hebben zij alle drie een eigen praktijk.

Je trekt aan wat bij je past, je straalt en zet betekenisvol je kwaliteiten in!