Kom je ook naar de Open Dagen?

Intuitieve Opleidingen & Ontwikkeling in Rotterdam en omgeving: 4 & 5 januari 2020

Ook dit jaar zijn wij aanwezig bij de open dagen in Centrum Djoj. Samen met vele andere intuitieve en spirituele trainers bieden wij workshops en kennismaking.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor de open dagen (via Djoj)

Twee dagen boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj.

Veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers bieden die dag een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen.

Gratis toegang, mits vooraf gereserveerd via deze website!!
Je kunt je niet van te voren opgeven voor een workshop of sessie, gewoon binnenlopen, Vol=Vol!

  • Openingstijd op zaterdag 12.00 – 18.00 uur
  • Openingstijd op zondag van 12.00 – 21.15 uur
  • Vrije inloop per workshop en sessie.
  • Op zondag rond 18.00 uur is er tegen betaling van €10,- een vegetarische maaltijd verkrijgbaar.

Tussen de workshops door is het goed toeven in de bar en serre. Je kan er gezellig bijkletsen met een drankje en een hapje.

Klik hier om je in te schrijven (via Djoj)

TIP:
Print de lijst voor de Open Dag(en) met gratis workshops pas uit op de ochtend dat je komt vanaf 10.00 uur.

Route informatie(zie Route onder Djoj op navigatiebalk van deze website)
Op de Kleiweg vervangt de RET de tramrails en de haltes krijgen een opknapbeurt. Ook de inrichting van het kruispunt met de Uitweg verandert. De trottoirs, de oversteek en de verkeerslichten worden verbeterd. Verder is er bij de herinrichting extra aandacht voor de veiligheid van fietsers. De kruising wordt overzichtelijker, veiliger en gebruiksvriendelijker. Het werk wordt in fases uitgevoerd tot augustus 2020. Kijk even goed in welke fase deze werkzaamheden verkeren op de website van Rotterdam onderweg. De omleidingen worden op de website van de Gemeente goed aangegeven.

Prijs:
De toegang is gratis, mits vooraf gereserveerd via deze website. Koffie en thee op zaterdag hele dag €3,- p.p.p.d. Koffie en thee op zondag hele dag €5,- p.p.p.d. Betalen bij binnenkomst. Pinnen is niet mogelijk. Reserveren voor een workshop is niet mogelijk. Vrije inloop in de zalen. Sessieruimte hangt/ligt vaak inschrijflijst. Vol=Vol! De vegetarische maaltijd is uitsluitend op zondag verkrijgbaar a €10,- per persoon.

Klik hier om je in te schrijven (via Djoj)

Ontwikkel jezelf. Bekijk: