Module: Body coaching (3 dagen)

Het inzetten van je helderziende waarneming met de aandacht op het fysieke lichaam de fysieke interactie en de bewegingen van je coachee.
Sluimerende of ontkende krachtige karakter aspecten en subtiele energetische potentie met hun belemmeringen worden hiermee duidelijk. Vanuit de body reading en coaching, spelen we ook met Intuitieve acupressuur en aanraking van de fysieke en energetische auralichamen van je coachee.
Tevens leer je body awareness oefeningen over dragen aan je cliënten.
Body reading laat je verrassend anders en betekenisvol kijken naar de wonderschone kwaliteit van ons aardse lichaam.

Module: Interstellar, inter-dimensionaal reizen met je astrale lichaam (3-dagen)
Bewegen tussen de sterren, andere wezens en dimensies onderzoeken en beleven.
Binnen de uitdagingen van ruimte en tijd, je karma herschikken en verstaan.
Oorspronkelijke buitenaardse talenten vertalen naar je aarde bestaan.
vanuit je eerdere plekken in het multiversum je missie verstaan

Kristal lichaam: (3-dagen)
1: We onderzoeken en activeren het kristal lichaam. Dit kristallichaam geeft ons de sleutel tot de praktisch toepasbaare wijsheid van het universum.
2: We onderzoeken en activeren de 5e kamer van ons hart, via twee knoop punten in het hart kunnen we ook de verbinding maken met het ziels kristal van het kristallichaam, in verbinding winnen beiden werelden aan kracht, de liefdevolle wereld van het hart en de geinspireerde wereld van de ziel.
3: We onderzoeken en activeren Het aarde licht of de aarde ster en het kristal binnen de prisma van het 9e chakra wat een grote invloed heeft op zowel de 5e kamer van het hart als het kristallichaam.

Module Je missie en de wereld van de Eenhoorns: (3 dagen)
Om te kunnen werken en communiceren met eenhoorns leer je stap voor stap hun wereld kennen, om hen invoelend te kunnen ontmoeten.
De energie van deze prachtige mystieke wezens is een krachtige ondersteuning van je missie en al jouw prachtige bijdragen en plannen voor jezelf en de wereld.
Je gaat op zoek naar jouw persoonlijke Eenhoorn om licht te krijgen op je missie en de energie te leren kennen die jou versterkt.

De uitdagingen en lessen van de draken: (3-dagen)
Wat staat onze relatie met Gezondheid, overvloed, overgave, kracht en liefde in de weg?
Alles wat niet stroomt in je leven en waar je de lessen keer op keer gepresenteerd krijgt valt onder het rijk en de invloed van de Draken.
Werken met draken is prachtig omdat ze heel graag samen met jou je wereld omtoveren in een betekenisvol bestaan.
In de vervolg dagen gaan we nog dieper in op onze onbewuste houding ten opzichte van sex, lust, geld, verslavingen, schaamte en geweld.
We onderzoeken dieper hoe we onszelf ondermijnen en hoe de draken ons ondersteunen en confronteren om ons bewustzijn te laten groeien.  In het verdringen van onze zwarte kant vergeten we stelselmatig wat we daarin nog positief kunnen integreren en deze blinde vlek brengt ons telkens weer in de problemen.
Met hulp van de Draken brengen we actief schaduw in het licht,
Hierbij kijken we ook naar onze angsten voor dood en leven, door gebruik te maken van elementaire ontwikkelings mechanismen die samen gebracht zeer effectief blijken te werken om licht te brengen in het duister: contact maken, overzicht nemen en transformeren en integreren vanuit de hoogste en de laagste trilling
Deze module biedt een haarscherp beeld over het omgaan met alles wat we verafschuwen en veroordelen, waardoor we een groot deel van onze creatieve energie, gezondheid en overvloed laten liggen.

terug naar advanced coaching