Advanced Intuïtie & Natuurkracht Coach

Eindopdracht en Stage

Eindopdracht

In overleg met je docent kies je een passende eindopdracht voor je opleiding. Afhankelijk van wat jij wilt leren, kies je een voor jouw natuurlijk vorm van overdracht. Dit kan zijn via een meditatie, met een groepje de natuur in, een dagdeel verzorgen in de training, iets creatiefs of bijzondere vorm van body energetica of dienend zijn aan het proces van anderen. Net wat past bij jou.

Tiendaagse opleiding in Curaçao: ‘Joy of Nature’

Onderdeel van de opleiding Advanced Intuïe & Natuurkracht Coach Als cursist:  februari Curaçao Je arriveert uiterlijk op dinsdag middag/avond. Voor vervoer van en naar het vliegveld en is gezorgd. Je verblijft in gezamenlijke appartementen op twee persoons basis, upgrades naar een 1 persoons kamer is beperkt mogelijk, de meerkosten bedragen 40 euro per dag/nacht. De Kosten van de Curaçao 10-daagse, bedragen 1650,– euro. Hieronder vallen je verblijf, de cursus kosten, excursies, vervoer op het eiland en de gezamenlijke maaltijden voor 8 dagen. Je vlucht, alcoholische drankjes en overige maaltijden zijn niet inbegrepen. De vegetarische maaltijden verzorgen we gezamenlijk. Samenstelling, dieetwensen en inkopen vallen onder leiding van de kok Christine. De training zelf beslaat 7 dagen waarop de maaltijden worden verzorgd, tussentijds is er een dag vrij te besteden en de eerste en laatste dag zijn bedoeld om rustig te kunnen aankomen en vertrekken. Bijdrage als Stagiair in Curacao Kies je de tiendaagse als je stage moment dan heb je de training Joy of nature al tenminste éénmaal meegemaakt op Curaçao. Je prijs bedraagt dan 950 euro onder dezelfde overige voorwaarden, dus exclusief je vlucht Gedurende de lesdagen ben je dienstbaar aan de processen van anderen. Ook bereid je voor aanvang in overleg met je opleiders een workshop voor. Deze workshop sluit aan op het natuurkracht programma en beslaat èèn dagdeel.

Zesdaagse opleiding in Frankrijk, Preau: ‘Power of nature’

Bijdrage als Stagiair:  Preau Frankrijk. Als Stagiair in Preau is het opleidingsprogramma kosteloos. Cursisten van de Advanced Intuïtie & Natuurkracht Coach opleiding, die de Preau week als stageplek kiezen, betalen alleen het tarief voor het verblijf.  Gedurende de lesdagen ben je dienstbaar aan de processen van anderen. Ook bereid je voor aanvang in overleg met je opleiders een workshop voor in twee of drie tallen. Deze workshop sluit aan op het natuurkracht programma en beslaat èèn dagdeel, die je onder begeleiding verzorgt. Kijk op: www.Preau.nl voor de verblijfsmogelijkheden.

Driedaagse opleiding in Sliedrecht:’Elements of nature’

Bijdrage als Stagiair in Sliedrecht tijdens een driedaagse In de agenda vindt je zowel 3-daagsen voor de Advanced Intuïtie & Natuurkracht Coach als 3-daagsen voor de Intuïtie & Natuurkracht Coach.  Als Trainers in opleiding kun je weekenden natuurkracht in Sliedrecht als je stage moment kiezen. Je Betaald dan alleen je eventuele overnachting(en) of extra maaltijden. Gedurende de lesdagen ben je dienstbaar aan de processen van anderen. Ook bereid je voor aanvang, in overleg met je opleiders een workshop voor, in twee of drie tallen. Je stage workshop sluit aan op het natuurkracht programma en beslaat èèn dagdeel, die je onder begeleiding verzorgt.

(in voorbereiding 6 dagen Beauty of nature in de Zwitserse Alpen)