Over Ons Team

Peter Arend de Winter (1961)

Binnen Intuitieve Opleidingen Rotterdam voert Peter directie en is eindverantwoordelijk docent.

Peter begeleidt de opleidingen, maakt de roosters, is eindverantwoordelijk voor de inhoud en geeft les.
Daarnaast heeft Peter samen met Christine Snoeijer praktijk aan huis in Sliedrecht.
Hij begeleidt hier zijn cliënten door het soms lastige pakket van uitdagingen en levensvragen naar hun wezenlijkheid, hun eigenheid en essentie.

Peter: “wat mij enthousiast maakt is onze cursisten en cliënten aan te moedigen om open en wakker in de wereld te staan, de verbinding te voelen met alles dat leeft. In die verbinding zin te geven èn te ontlenen aan dit bestaan. Durven dromen èn doen wat je bent”

Peter is opgeleid tot: Advaita-Yoga docent, Aura Healer & Reader en Hara Coach. en volgde daarnaast intuitie en natuur opleidingen bij Michael Roads en verzorgde als docent opstellingenwerk.

Zijn werk ervaring sinds 1999;
CICO Utrecht, Van Lippe Biesterveld Natuurcollege, Healingcentrum Utrecht, Preau Frankrijk, CIO den Haag en sinds 2007, Intuitieve opleidingen Rotterdam.

Christine Snoeijer (1972)

Binnen de gegeven opleidingen is Christine docent in de Intuitie, Healing en Reading Opleiding.
Ze verzorgt het beantwoorden van de verslagen, het begeleiden van de Cursisten, en verzorgt de intervisie in de Hara-coaching opleiding.
In haar Praktijk in Sliedrecht geeft ze naast healingen en readingen voornamelijk Helende reizen (ook aan kinderen)
Met haar levens gezel; Peter, geeft ze creatieve en Intuïtieve cusussen in Nederland en Frankrijk (Preau)

Christine: “mijn diepste inspiratie is het leven open en direct te ervaren, Dit brengt voor mij de ontmoeting met wie we werkelijk zijn”

Christine is opgeleid tot: Advaita-Yoga docent, Aura Healer & Reader en Hara Coach. en volgde daarnaast intuitie en natuur trainingen bij Michael Roads.

Haar werk ervaring: Docent Bij: Healingcentrum Utrecht, Preau Frankrijk. En natuurlijk sinds 2007, Intuitieve opleidingen Rotterdam.

Floor Snoeijer (1972)

Floor is de tweelingzus van Christine en verzorgt thema lessen binnen de opleidingen, haar specialiteit is de eneagram dag en de helende reis dagen (naar Brandon Bays), ook kun je Floor ontmoetten in de energie checks tijdens de reading opleiding.
Floor geeft daarnaast regulier les in de intuitie opleiding Intuitie en Persoonlijke kracht.

Naast docent energie werk is Floor Journey practitioner en Hara coach. In haar praktijk in Krommenie, combineert ze ‘Helende reizen’ met Hara Coaching en energie werk.

Floor: “Met enige regelmaat mag ik getuige zijn van indrukwekkende healingen en levensveranderende processen, daar ben ik erg dankbaar voor. Dit maakt dat ik geniet van mijn werk, dat doe ik met heel mijn hart.